aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Monday, January 7, 2013

segmen : saya blogger negeri...




hyep !!
hari nie aku kebosanan yg amat sangat :(
kebosanan pon banyak keje menanti tapi penyakit malas aku sukar dibuang...ho3
tgh2 dok bosan uh merayau2 larr kat tgok blog2 orang :)
then aku terjumpe segmen fizgraphic ^_^
so sekarang aku nak join ler ^_^
sape2 yang rase nak join jugak klik ker "fizgraphic ^_^" kat atas tu k..

nie banner segmen >>




aku blogger dari perak ^_^
agak2 ramai ke tak blogger dri perak??
coz tadi aku tgok link yg coment kat segmen nie kebanyakkan nye selangor je....

tempat menarik kat perak??
ape yek aq pon tak pasti..kah3 :D
maybe taman tasik taiping,


selalu jugak jdi tmpat orng shooting :)

lost world of tambun,
btw aku x penah pon g tmpt nie tapi dengar2 dri orang yang penah pegi semua kate best ..
nak tau best ke x try larr pegi :P


 
gua tempurung ^_^



 teluk batik :)




dan banyak lagi tempat best2 kat perak...
kalau nak tau best ke tak try larr jln2 kat perak ^_^
confirm tak menyesal :)

gambar2 kat atas sume aku amik dekat pakcik GOOGLE ^_^

okee got to go...
nak mengemas rumah pulak...
nanti kalu cuti jangan lupe singgah perak naa !!

salam alaik ^_^


23 comments:

Nurul Nasuha said...

dah follow sini .
dari segmen yang sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

miss zerocinta said...

saye org teganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice Blog :]

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & dah lama FOLLOW sini` ;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Budak Kampung said...

yong dri perok
naik baseka ke sana sini
meh terjah tmpt yong

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

bazilah abu hassan said...

Jalan jalan dari Terengganu. Teringin nak pergi Royal Belum! Datang la tengok penyu dekat Terengganu. Done follow sini.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

rodiyatul akmar said...

singgah sini , done follow awak :D

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

have a nice day :) salam perkenalan .

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

deno singgah dari segmen yg sama..... weeeeeee....

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Aliah Nuqmans said...

salam singgah orang perak.. =)

http://lurvenuqmans.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥sherah♥ said...

Datang singgah sini dari blog yg sama :D

http://scheyrare-worldofsurprises.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Jemput singgah blog kami :D

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Perak , Harap Perak sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Husna Humairah said...

done follow dari segmen sama.. dari kL. follow back k ? :)

Syah said...

Hai !jom join ga gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

hrp awk buang word verification

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania said...

follower ke 290

salam kenal..
i follow dari segmen yang sama.

jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)

yeen miscelivious said...

hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Que said...

dtg dari segmen sama...slmt berkenalan...^__^

http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

AmalinaLee said...

Follower awak ke 301 :)

Salam tuan blog :D Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

MANZARINA said...

salam singgah... salam muhibbah.... salam kenal......

Vee Lea said...

Hii. Tadi belek2 balik segment yang pernah di join dulu, saja nak blogwalking! Dari segment yg sama and blogger dr Sarawak :)

http://vaneelea.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html