aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Wednesday, April 25, 2012

segmen tambah follower tambah kawan...




camat malam sume :)
dah solat maghrib??
ape belom??
gi solat cepat da lambat nie...

aku nak join segmen malam nie...
aku ternampak blogger lain join tadi...
so aku nak join jugak ler??
boleh kan??
okee nie banner segmen tu >>>



aku suke giler banner dye...
sebab ade kotak comel tu n ade kartun mcm dlm game yg aku penah main....hik-3

okee malas nak melalut panjang-2 sebab nak sambung bace novel "awak suka saya tak ??"
hah!!! korang suke aku tak??
hahahah da mule mengarot balik....
okee nyh aku tag dua orang blogger >>

1.ciksofa
2.faizahjasmie


okey tu larr blogger yang bertuah yang aku tag..
hahaha bertuah ker kene tag yang aku??
aku bukan blogger yang popular pon...
hahaha ayat sedeyh =p

aku sape yang nak join picit sini laju-2 !!!!!
cepat sape yang nak join tu tarikh tutup 30 april :)
rugi tak join sebab banner dye comey sangat-2...
seyez aku suke bebeno ^_^

okeyh sume assalamualaikum ^_^


5 comments:

SunnyFunny said...

wahh . thnks tauu awak sbb tag kita . insyaAllah . kita akan join .

:)

Scyha Lutfi said...

saya dah join..thanks tag ;)

arenis said...

most welcome sunnyfunny n schya lutfi :)

AyueJean said...

dtg dri segmen yg same....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-tambah-follower-tambah-kawan.html

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom dtg follow ainun jugak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segmen-tambah-follower-tambah-kawan.html