aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Saturday, March 24, 2012

"Segmen Up Followers + Review Blog "


hyep :)
hik3 aku buat entry lagi :)
mesti boringkan bace entry aku..
tapi x pe "saya x kisah law awak boring pon "
kalau x suke minta maaf ye :)
aku wat entry nie pon sebab nak join segmen je...
da tuang tuan segmen tu kate wajib wat entry..
so kene larr wat kan??
k larr malas nak mengarot panjang2 sebab pinggan dekat dapur 2 da panggil aku untuk dibasuh..
okey2 nie banner segmen 2 ^_^


cantikkan banner dye ??
okee-okee kalau korang nak join jugak picit sini !!!

opsss...
sebelom terlupa aku disunatkan tag sowang blogger..
dan aku tag blogger nie adawiyah ^_^

okee aku nak off da...
assalamualaikum...








5 comments:

miss Z said...

Singgah dari segmen yang sama…salam perkenalan…jemput datang blog

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/segmen-up-followers-review-blog-by-dila.html


dah follow awak..

haz hany said...

Salam singgah dari segmen yg saman...
sy follow cni k...
http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/03/segmen-up-followers-review-blog.html

Azura @ cik buaya said...

singgah n follow sni dr segmen sama :)

http://rara-zura.blogspot.com/2012/04/segmen-up-followers-review-blog.html

salam kenal dr cik BUAYA :)

Neesa Nawawi said...

salam, hiii...neesa follow segmen yg sama.

http://suaraneesa.blogspot.com/2012/03/segmen-up-followers-review-blog-by-dila.html

salam perkenalan :-)

♥ Damia Raisha (◕‿◕) said...

tq sudi join..sorry lambat singgah
jom BW sama-sama

-> http://damiaraisha.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-up-followers.html