aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Saturday, March 17, 2012

Segmen 3 : Menambah Followers Di Blog Anda



hyep korang :)
dah bag0n tido belom nie ??
contohi la aku nie bg0n tido terus online...
hik3..
tengah2 dok online nampak segmen nak tambahkan follower 2..
saje2 je nak join..
hik3...
okeyh larr sebelum aku mengarut lagi panjang nie banner segmen tu..



cantikkan banner 2...
siap begerak2 lagi..
law nak join tekan sini !!

okey 2 je larr law da join jgn lupe terjah blog-blog yang join tue...
assalamualaikum sume :)



9 comments:

uncHa said...

nice syg..tunggu entry yang berikutnya ^_^

arenis said...

okeyh thnx :)

NAL said...

NAL jenguk sini..dari segmen yang sama (^_^)Y
ikhlas dari hati NAL, kalau boleh kurangkan sikit widget benda yg jatuh2 tu sebab loading agak lambat..sekadar pandangan..TQ

arenis said...

thnx 4 pndngn 2...
t sye try perbaiki balik blog nyh :)

cahaya iman said...

nak join la mcm best je..

arenis said...

join larr cahaya iman :)

miss Z said...

Selamat malam awak...
dtg dari segmen yg sama..

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/segmen-3-menambah-followers-di-blog.html

Lynnda said...

Salam kenal dari segmen yg same! ;p

http://resepiadlynn.blogspot.com/2012/03/segmen-3-menambah-followers-di-blog.html

Kin Naz said...

dtg dari segmen yg sama

http://kinahnazari.blogspot.com/2012/03/segmen-3-menambah-followers-di-blog.html