aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Wednesday, March 14, 2012

header baru :)

hyep kowunx :)
da makan??
aku lapar ler x makan lagi...huhuhu
nak suroh abah beli makanan tapi malu pulak..hik3..
tak pe larr..
diet malam ni badan aku pon da makin tembam...kuikuikui xD
sebenarnye entry aq malam nyh nak bagi tau je aku da tukar header baru..
tapi lebih kurang je dengan header yang lama...
aku tukar pon sebab da dapat doodle yang apit buat tu...
hik3...
nyh doodle yang apit buat 2...


comey kan ??aku suke ^_^
thanx apit :)

lepas da dapat doodle ni aku teros transformkan jdi cam ni..

satu :

kedua :


tapi yang aku letak dekat blog nombor satu tu...
bagi korang yang mane lagi okeyh ??
nak mintak pendapat sikit kalau boleyh lar :)

ade berita gembira buat aku ..
abah aku beli chicken chop untuk aku...
hehehehe tau tau je anak bongsu dia ni ngah lapar...
rezeki aku..... nyum nyum :)
okey aku nak pegi makan..
assalamualaikum :)







5 comments:

Karukord Jagau's said...

cantek yg no dua :)

cahaya iman said...

yg no 2 tu buat peace lg sweet.. ^^

arenis said...

yg 6ber 2 agy okee ek ??
nk tkar ler law cm 2 :)
thnx bg pendapat :)

Karukord Jagau's said...

aaa suda tuka...kan lawaaa..

arenis said...

lawa ker??
thnx karuk0rd jagau's :)