aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Saturday, March 17, 2012

first giveaway by khairunnisa & nurul



hyep nyh second entry untuk pagi nie :)
nak join giveaway nie pulak...
kalau aku ngah boring jadi macam nie lar...
macam-macam bende aku nak join :)

nie banner giveaway yang aku join tu>>


hadiah-hadiah die pon banyak jugak...
join larr kalau rasa korang berminat okeyh :)
syarat2 dye pon ade jugak..
simple je syarat2 dye...
juz kene follow n like page sponsor n yang wat giveaway nie :)
kalau nak tahu apa yang korang kene wat tekan sini okee :)
eh eh sebelom terlupa disunatkan tag sorang blogger
1.fiqah
okeyh larr nak kene off da nak pegi sidai kain pulak :)
assalamualaikum....





2 comments:

KHAIRUNNISA said...

Assalamualaikum..
Saya nk bagitahu yg akk ada mng hadiah daripd GA diatas.Sila tuntut dgn kadar yg segera

^_^ aneyz ^_^ said...

walaikumusalam :)
camne nak tuntut tu dik ??