aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Monday, March 26, 2012

Segmen : Saya Suka Doodle Part 2



hyep korang :)
chat x malam nie ??
soalan tu je aku selalu tanya kan ??
aku amik berat pasal korang tu aku tanye..hik3
keje sekolah aku menimbun sempat lagi aku on9 nie...hik3
tengah2 dok on9 nie nmpk apit wat segmen..
aku da ler suke doodle2 dye..
so aku nak join segmen uh..
yang part 1 pnye aku x join sebab aku x perasaan langsung segmen part 1 tu

okee2 nyh banner segmen 2 >>



comey jer doodle nyh :)

geram aku tengok :)

nama : aneyz kun
warna feveret : purple


aku tag dua orang :)
1.miss Z
2.iyka syafika


okey larr nie je kot..
nak kene off abang aku suruh tolong iron baju die plak..
suka buli aku..
die seronok2 kuar aku yang bersusah payah  iron baju keje die hampeh tol...
k sume assalamualaikum :)

2 comments:

miss Z said...

Tahniah!!
anda 60 blogger bertuah..

salam perkenalan dari miss z..
singgah dan follow awak..
jemputlah datang blog

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/segmen-saya-suka-doodle-part-2.html

Hafizzi Aziz said...

Tahniah ye. Nie doodlenya.

http://1.bp.blogspot.com/-C9N52YFrmnw/T3Q11PhdWmI/AAAAAAAAG-k/ZEpFjKjvskk/s1600/aneyz+kun.png