aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Tuesday, May 1, 2012

: BEN ASHAARI : MAY 2012



hyep u allz :)
aku ngah stress n tension skunx....
so nak cube larr kurangkan stress tu so aku nak join bloglist abg Ben Ashaari...
nie header blog dye >>



aku nak ade dalam bloglist abg Ben Ashaari sebab aku nak pembaca blog abg Ben tau
kewujudan blog aku yang serba daif nie...hik3...
dan boleh dikatakan nak meningkatkan trafik n follower kat blog aku nie...
dan juga untuk menambah lebih ramai kengkawan blogger....
nak merapatkan ukhwah sesame blogger x salah kan ??

okeyh nie pandangan aku tentang blog abg Ben Ashaari...
blog dye cool je aku tgok...
simple n byk info-2 menarik :)
selalu update blog dye tentang anak dye Qhaliff tu....
suke bace tentang anak dye tu ..hik3...
okeyh larr aku bukan nye kritik blog orng sangat...

k sape nak join picit sini !!!!

okee assalamualaikum ^_^




3 comments:

✿ Nani ツღ said...

Anda dijemput untuk menyertai my first segment..

http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segmen-heartbook-join-bloglist-1.html

Pka Rahim said...

hi.. pka join jugak.
jemput singgah blog pka tauuu..

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-may-2012.html

terima kasih..! :)

Yasmin Aris II said...

hai . singgah blog awk . hehe