aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Friday, May 11, 2012

camat hari mak :)


comeykan pic nie...
aku amik kat blog hafizzi aziz :)
tu pic aku kiss pipi mak aku...hik3...




camat malam sume :)
hari ini hari ibu kan??
tapi sebenarnye hari-2 ari ibu kan??
aku tengok kat fb ari ibu x leyh sambot...
tapi mak aku ckp ikot niat kite....
so aku ikot ckp mak aku lagi....
jadi aku wish kat mak aku tadi "camat ari mak "..
aku wish time dlm kete nak g kamunting cri brng kawin kak aku...
time kat kedai tu ade bunge aku amik ler sekuntum bagi kat mak aku...
"mak nah bunga...tapi mak bayor ler..anis bagi je..."hik3...
mak aku amik pastu letak balik...
time kuar uh sepupu aku pon ade....
huhuhu...ade budak tu banyak gelak je,...
loyar burok bebeno....
eppy je kuar tadi....
lastly mak anis sayang mak sangat-2...
thnx sebab melahirkan anis,membesarkan dan mendidik anis dengan sempurna....
minta maaf sebab selalu menyusahkan mak..
mak ibu yang paling baik n cantik di dunia...
semoga mak dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,sentiasa bahagia dan diberkati oleh Allah..
i love u mummy :)

lagu ibu >>






hahaha aku saje je merepek kat blog aku malam nie...
pape pon selamat hari ibu untuk sume ibu-2 ^_^


okey tu je assalamualaikum ^_^

2 comments:

Yasmin Aris ♥ said...

kite sayang mak kite !!

^_^ aneyz ^_^ said...

hik3..sape x syg mak kan ??