aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Saturday, May 19, 2012

terkurung :(



hyep :)
camat malam sume :)
tengah wat ape tu???
yang dalam musim exam tu exam camne??
ok x???
da lame gak ler aku x update blog nie kan...
nasib bek x berhabuk lagi....hik3...

wei korang!!!!
aku terkurung dalam umah aku sendiri :(
huhuhu....
aku terkurung dalam bilik c0z kat luar ade budak tahfiz ngah wat tahlil....
ramai kot....
aku nak kuar pon sogan...
hahaha
sok insyallah akak aku akad nikah kat masjid tekah...
da nak kawin akak aku...
aku jadi pengapit owt...
adoiii malu teman....
aku da reject tapi akak pakse jugok....
so terpakse larr teman.....
pastu sedare aku pakat usik "anis sok kene pakai ayu-2 baru leyh orang nak masok meminang"
ohhh nooo!!!
tak mo lagi nak dapat keje tetap baru aku nak kawin....
nak merasa duit sendiri dulu...
dapatkan master dulu baru syok annn-2
akak aku kenduri tema ijau.....
ari nie bagi aku penat beno....
pecah peluh beb wat keje....
ari isnin exam lagi....
PSI n SEJARAH pulok tu.....
psi boleh tahan lagi....
sejarah tu adoiii aku low giler.....
x paham ape langsung.......bace buku sejarah sikit da tid0q...
camne tu???
sape-2 ade tips x nak bagi minat sejarah nie.....
aku susah larr nak paham....
tadi baru bace sikit buku psi....
masok ler jugok dari xde kosong annn....
k larr korang x tau nak mengarot pe da...
doakan kenduri akak berjalan lancar ye esok :)
k assalamualaikum ^_^

4 comments:

Wanie said...

wahh, best nya jadi pngapit akak sndiri ~~
hehe, biasalah exam week mmg penat, wanie pun dah 3mnngu exam, next wekk bru hbis, hehe ;)

^_^ aneyz ^_^ said...

best lar jugak wanie tapi malu >.<
tuh larr kan penat sngt musim exam nie...
penat nak simpan bnde yang dihafal...
btw good luck wanie ^_^

tieka said...

ok apa jadi pengapit.. hehe :) teringin nak jadi tp mcm malu pulak .. awww >.<

^_^ aneyz ^_^ said...

mmng malu pon tieka..huhuhu....
tu kali pertame n terakhir aneyz jadi owt...