aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Tuesday, May 22, 2012

sedih biler takde depan mata :'(




hyep sume :)
da makan ??
macam mane exam bagi yang dlm musim exam tu??
okey ke ko.??
hope ok lar k....
jangan jadik cam aku nie...huhuhu...
mood korunx ari nie camne??

hurm aku dalam mood sedih sekarang....
ari ahad aritu akak aku da selamat nikah....
ari ahad aritu best larr ...
tapi ari nie x best da.....
akak aku da ikot suami dye g ipoh...
dye dok ngan suami dye kat sana...
baru je g tadi....
tadi time salam-2 ngan dye aku nangis da.,...
tapi aku wat eppy cari pasai ngan dye lagi......
sebab aku x nak nangis depan dye.....
malu larr nanti....
time uh mak,opah n k.cik aku da menitik air mate da....
aku punye tahan x nak bagi kuar...
pas dye pegi teros lari masuk bilik nangis....
huh sedih sangat-2 larr...
dulu selalu cari pasai ngan dye....
dye da g sane x leyh nak cari pasai ngan dye...
pas nie sape nak masak tok aku....
adoii parah nie...
aku bukan buli die okk die je selalu buli aku....
btoi larr orng ckp biler depan mata x hargai biler da jauh baru rasa kehilangan...
die pon nangis tadi...
t mesti rindu kat die annn ....
apasal aku jadik poyo sangat ari nie x taw ler....
huh x suke larr lembik camni...
kalo korunx nak tgok pic time kawin kak aku aritu t aku masokkan k,...
tapi bukan ari nie lar...

k arr nie je owt....
assalamualaikum ^_^

2 comments:

nadia farhana said...

doakn akak awak bahagia selalu :)

^_^ aneyz ^_^ said...

insyallah selalu doakan dye :)
thnx dtg blog nie :)