aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Sunday, February 3, 2013

video muet ^_^



Bismillahirrahmanirrahim..

selamat malam sume ^_^
dah solat isyak??
bagi yang belom cepat pegi solat...
ade mase lagi nie ....
jangan bagi alasan biler nak solat...
nanti kat akhirat tak boleh nak bagi alasan ape2 kat depan ALLAH...

okee dalam entry ari tuh aku ade kate nak share video muet yang aku n kwn2 buat tuh..
sape yang rase nak bace entry aku tuh boleh larr bace KAT SINI !!!!sapa yang tak nak baca jangan gatai2 tangan nak klik :p
eh3 x pa kalau gatai tangan gak nak klik..
okehh malas nak berceloteh banyak sgt nie  video muet tuh --->>


video


ok dak video muet nie ??
kalau tak okey jangan kutok2 naa..
boleh komen secare berhikmah kalau ade kekurangan :)
video nie lagu one thing versi perempuan punye :)
video nie buat untuk subjek MUET semata-2...
seyez memang penat jadik camera girl deme..
tapi2 best n fun time buat video nie :)

okee larh :)
Salam alaik ^_^

p/s :: sape2 yang nak tgok video nie sila PAUSE kan lagu dalam blog aku nie ye :)

No comments: