aneyz kun
Love Allah s.w.t and Rasulullah s.a.w ^_^

si cute n cool :)

Saturday, March 9, 2013

Hari kantin lil banat :)




Bismillahirrahmanirrahim..
(Dengan nama ALLAH yang maha pemurah lagi maha mengasihani)

**maaf kalau sape yang bace entry nie rase bosan :P
Assif khatir >.<


olla olli cekebum-2 :P
mood happy bebeno hari ni :)
ape habaq sume??
hope sihat n dalam lindungan ALLAH S.W.T ^_^
okee ak nak story sal hari kantin kat lil banat (ex skola teman)

happy sgt tadi p hari kantin uh...
walaupun tadi tak dapat nak makan :(
sampai tadi makanan banyak dah habis...
dah lerr aku kosongkan perut sebab nak melantak kat sana..
alih-2 makanan abis...
tapi tadi rasa gembira dpt jmpe kengkawan mengatasi kelaparan aku :p
stress aku melayang-2 biler dpt jumpe kwn-2 lame (tak de ler lame mane pon :P)
dapat kumpul balik group GTMZ uh :)
pas PMR ade yg pndah masuk skola lain..
yg tinggal kat banat 3 orang jep..
yang lagi 4 tukar skola...
bkn senang nak kumpul balik 7 orng bff nie..
kalau kuar pon msti ade yang tak cukup..
tapi tapi hari nie ALLAH pertemukan kami bertujuh...
awesome sungguh biler dapat berkumpul balik ^_^

okee ler aku tak tau nak mengarot ape dah..
satgi mengarot panjang2 orang meluat jenoh ak..hehe
tengok ler gambo kit0rang tadi :P



Anak sir Eddy :)


ustaz Sobur :)


dalam kelas stam :)


ustaz sobur n maryam :)


ukhwah fillah :)




mengimbau kenangan time buat art kat dinding nie :)


                                            okee nie je lar ak mengarot :)                                                                          


Wallahualam
:: segala yang baik datang dari ALLAH dan yang buruk datang dari diri nie ::

**mohon maaf jika ganti diri "aku" tu kasar...
gune "aku" dalam blog nie rase lebih selesa :)

2 comments:

Amanina said...

Salam.. bru 1st singgah sini :)

bestnya hari kantin nie.

aneyz said...

wsalam..thnx singgah sini ^^